Benidorm 2025 nog twee weken

23 februari 2025 - Benidorm, Spanje

20250221_202112~220250218_132540~3

Ook deze week maken we lange wandelingen. Eten een stokbroodje met gerookte Spaanse ham op een bankje en genieten van het zomerse weer.
Op Benidorm nieuws (internetsite) staat een verhaal over een nieuwe aan te leggen wandelpad bij Gemelos 28. We gaan kijken waar dit is.
Iets voor het blauwe muurtje gaan we linksaf een straat in die vrij steil omhoog loopt. Een mooie intensieve wandeling. We kunnen nog een heel stuk verder maar daar is het nu te laat voor. We komen hier nog een keer terug.

20250218_140705-EFFECTS20250218_141311_Original

We nemen alvast afscheid van de gezellige woensdagmarkt.
Donderdag zingen we samen met zo’n 150 koorleden Johnny Lions  Sophietje, Corrie Konings Huilen is voor jou te laat en Heb je even voor mij van ons aller Frans Bauer. Het enthousiasme waarmee de organisatoren het allemaal hebben voorbereid en ter tonele brengen slaat over op de vrolijke menigte. Super gezellig dus.
Vrijdagavond is weer een avond van potato positivity, een lekkere puntzak patatjes.

Zaterdag bezoeken we een Meet en Greet. Een enthousiaste geocacher organiseerde een kleine bijeenkomst in het park net achter het gemeentehuis. Helaas begint het zachtje te regenen en tegen de tijd dat we er zijn hield het op met zachtjes te regenen. De druppels werden groter en groter. De Meet en Greet verplaatste zich naar een overdekte galerij aan een van de zijkanten van het park. 20 verregende geocachers babbelden enthousiast over hun hobby. Over nieuwe schatten en leuke stadswandelingen, over overwinteren of gewoon lekker op vakantie gaan.
Na een half uurtje namen we afscheid en verdween iedereen in de regen.

20250222_170028~220250222_174825~4

Op straat vormde al het regenwater zich tot kleine riviertjes. Tsunami's van opspattend water werden veroorzaakt door te dicht langs de kant rijdende auto’s. De trottoirs waren glad en glibberig. Gelukkig was het niet koud. Tot op ons hemd nat, soppend in onze schoenen kwamen we thuis.

20250223_160353~2

Ook zondag bleven de wolken dreigend, de weersvoorspellingen leken niet echt betrouwbaar. Dit weekend dus even geen lange wandelingen. Lekker zitten op het balkon, boekje lezen en mensen kijken etc.etc.

1. Ginie:
    24 februari 2025
    Geniet nog effekes! Hier zo om de dag ook! Dus tijd om huiswaarts te gaan!!